Τέρι: «Θρύλος της Τσέλσι ο Λάμπαρντ»

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, φάνηκε δυσαρεστημένος από την απόφαση του Λάμπαρντ να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Άγγλος μέσος παραμένει θρύλος των «μπλε».



Τέρι: «Θρύλος της Τσέλσι ο Λάμπαρντ»

«Δεν είναι σωστό να τον βλέπουμε με άλλη φανέλα. Ίσως με την πάροδο του χρόνου να το συνηθίσουμε αλλά δεν μου μοιάζει σωστό. Μεγαλώσαμε μαζί. Κερδίσαμε και χάσαμε μαζί στην Τσέλσι. Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα και είναι άσχημο που τον βλέπω να φεύγει», ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου σέντερ μπακ στο «Chelsea TV».

Στη συνέχεια, ο Τέρι συμπλήρωσε: «Για εμένα αναμφισβήτητα είναι κορυφαίος. Πριν από αυτόν ήταν ο Τζιανφράκο Τζόλα αλλά ο Λάμπαρντ ήταν ο απόλυτος θρύλος εδώ και η κληρονομιά του θα μείνει για πάντα. Είναι πρόκληση για τα νέα παιδιά να έρθουν και να προσπαθήσουν να πάρουν τη θέση του και να πετύχουν ό,τι κατάφερε εκείνος».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να πει πως ο νυν παίκτης των «πολιτών» είναι ένας ήρωας για τους οπαδούς. «Είναι δύσκολο για όλους μας, αλλά σίγουρα είναι ένας ήρωας για τους οπαδούς μας. Ήταν ένα είδωλο στην ομάδα και εμπνεόμουν από αυτόν στις προπονήσεις».