Σίρλε: «Να πάρουμε τρόπαια»

Την πεποίθησή του πως η Τσέλσι διαθέτει το κατάλληλο ρόστερ προκειμένου να κατακτήσει τρόπαια, εξέφρασε ο Αντρέ Σίρλε.



Σίρλε: «Να πάρουμε τρόπαια»

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως όλοι στους «μπλε» πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή. Επιπλέον, σχολίασε την ενίσχυση της ομάδας, επισημαίνοντας πως ο Φάμπρεγκας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

«Έκανα ένα μικρό διάλειμμα ύστερα από μία δύσκολη χρονιά, αλλά τώρα θέλω να δουλέψω και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Θα μου πάρει λίγο χρόνο, όμως έχουμε φοβερό επιτελείο εδώ, πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να είμαι έτοιμος όταν αρχίσει η χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του Σίρλε στο site της ομάδας.

Επιπροσθέτως, υπογράμμισε αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι: «Όσοι πήραμε είναι παίκτες παγκοσμίου φήμης. Ο Ντρογκμπά είναι πίσω στην ομάδα του και ο Φάμπρεγκας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Παίξαμε κόντρα στον Φιλίπε Λουίς και είδαμε πως είναι πολύ καλός. Είδα επίσης το γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο φιλικό με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και ήταν ένα εξαιρετικό τελείωμα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Βέβαια, πρόσθεσε για με τους φετινούς στόχους της Τσέλσι: «Θέλω να πετύχουμε ό,τι δεν καταφέραμε πέρσι, δηλαδή να πάρουμε κούπες. Αυτό είναι που μετράει. Να κερδίζεις τα ματς και τα τρόπαια. Έχουμε το κατάλληλο ρόστερ, τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».