Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Κάμπελ

Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο άσος της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, μετά το πέρασμά του από τρεις ευρωπαϊκές ομάδες ως δανεικός, τα τελευταία τρία χρόνια.



Θέλει Πρέμιερ Λιγκ ο Κάμπελ

Έχοντας αγωνιστεί μέσα σε τρία χρόνια, σε τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Τζόελ Κάμπελ πιστεύει πλέον πως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως δήλωσε ο Κοσταρικανός, το να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αποτελεί για εκείνον όνειρο ζωής, ένα όνειρο, που πιστεύει πως μπορεί βάσει των δυνατοτήτων του να πραγματοποιήσει.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο και πάντα ήθελα να παίξω εκεί. Είναι το όνειρό μου και πιστεύω πως είμαι αρκετά καλός. Έχω παίξει100 παιχνίδια σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Με τη Λοριάν στη Γαλλία, την Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία και τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, με τον οποίο έπαιξα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Κάμπελ.