Παρακολουθεί Ρεμί η Νιούκαστλ

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Λοΐκ Ρεμί στη Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ «ενεργοποιήθηκε» εκ νέου, με τον τεχνικό της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, να δηλώνει πως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.



Παρακολουθεί Ρεμί η Νιούκαστλ

Μόνο στο «συρτάρι» δεν έχει βάλει την υπόθεση του Λοΐκ Ρεμί η Νιούκαστλ.

Ο Γάλλος διεθνής βρέθηκε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, ωστόσο «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις, για ανεξήγητους, μέχρι στιγμής, λόγους.

Η ΚΠΡ από την πλευρά της θέλει να κρατήσει τον παίκτη, γι' αυτό και τον έχει βάλει σε πρόγραμμα επανένταξης στην αγωνιστική δράση, μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία με την εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με δηλώσεις του ωστόσο, ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, τόνισε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον 27χρονο την περυσινή σεζόν, όπου και αγωνίστηκε ως δανεικός στις «καρακάξες», σημειώνοντας πως η περίπτωσή του εξετάζεται.

«Είμαι έκπληκτος με το τι έγινε με τον Λοΐκ, επειδή πίστευα ότι θα υπέγραφε στη Λίβερπουλ και αυτή η πόρτα θα έκλεινε. Δεν το περίμενα αυτό και σίγουρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Ρεμί όσο ήταν με εμάς. Επομένως θα εξετάσουμε και πάλι την περίπτωσή του».