Περίμενε περισσότερα ο Φαν Χάαλ

Εν μέρει ικανοποιημένος με την αγωνιστική παρουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό με τη Ρόμα εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, αποδίδοντας το μέτριο πρόσωπο της ομάδας του στο ζεστό κλίμα των ΗΠΑ.



Περίμενε περισσότερα ο Φαν Χάαλ

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στα... εμπόδια που συνάντησαν οι ποδοσφαιριστές του και δεν τους επέτρεψαν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, παρά τη νίκη με σκορ 3-2.

«Είμαι ικανοποιημένος που νικήσαμε, όχι όμως με την εμφάνισή μας. Δεν ήταν καλή. Περισσότεροι από 54.000 θεατές ήρθαν να μας δουν, όμως μπορούσαμε να τους προσφέρουμε καλύτερη εμφάνιση», ήταν το πρώτο σχόλιο του 62χρονου προπονητή, που πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε συνηθίσει σε τόσο ζεστό καιρό. Νομίζω ότι δεν παίξαμε καλά λόγω υψομέτρου, του αέρα. Είχα πει ότι δεν ήταν η σοφότερη απόφαση να διεξαχθεί εδώ το Μουντιάλ του 1994. Η Αμερική έχει εξαιρετικό κλίμα για αθλητισμό, όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται την κατάλληλη στιγμή».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το τελικό αποτέλεσμα και για τη μείωση του σκορ από τη Ρόμα, τη στιγμή που τα πάντα έδειχναν υπέρ της ομάδας του, απάντησε: «Όταν προηγείσαι 3-0 το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να κρατάς μπάλα, να έχεις κατοχή. Με τόσο ζεστό καιρό, όμως, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις».