Ισοπαλία για Χαλ με Μπάρνσλεϊ

Η Χαλ δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στις αρχές του δεύτερου μέρος και έμεινε στο «φιλικό» 1-1 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, που αγωνίζεται στη Λιγκ 1.



Ισοπαλία για Χαλ με Μπάρνσλεϊ

Συμπεράσματα ενδεχομένως να έβγαλε, όμως ο Στιβ Μπρους πιθανότατα δεν θα έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της Χαλ στο φιλικό με την Μπάρνσλεϊ. Οι «τίγρεις» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν απέναντι στην ομάδα της Λιγκ 1 και το 1-1 ήταν το σκορ που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες η Χαλ ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Σέιν Λονγκ (50Ά) να σκοράρει μετά από πάσα του Λιούιν Νιατάνγκα. Ωστόσο, η ομάδα του Στιβ Μπρους δεν απέφυγε τα λάθη στη συνέχεια και ένα από αυτά αποδείχθηκε καθοριστικό.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ του Λονγκ, ένας σφάλμα του γκολκίπερ Έλντιν Γιακούποβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Κόνορ Χοουριχέιν να διαμορφώσει το τελικό 1-1, μια και στο τελευταίο ημίωρο οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.