Ντρογκμπά, η επιστροφή!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, θα φορέσει ξανά την αγαπημένη του, μπλε φανέλα της Τσέλσι και είναι επίσημο! Ο σύλλογος του Λονδίνου, ανακοίνωσε το «come-back» του Ιβοριανού επιθετικού για τον επόμενο ένα χρόνο!  



Ντρογκμπά, η επιστροφή!

«Ο Ντρογκμπά δεν θέλει... ιδιαίτερες συστάσεις» όπως πολύ σωστά αναφέρεται στη επίσημη ανακοίνωση των «μπλε» του Λονδίνου!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον ήθελε πίσω στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, έχοντας αποχωρήσει σαν Πρωταθλητής Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στην «Allianz Arena» εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επέστρεψε στο «σπίτι» του.

«Ήταν πολύ εύκολη απόφαση όπως μπορείτε να καταλάβετε όλοι. Δεν μπορούσα να μην αρπάξω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τον Ζοσέ και ξέρετε όλοι την ιδιαίτερη σχέση που έχω μαζί του. Έχω ακόμα δίψα για επιτυχίες και χαίρομαι που το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου περιλαμβάνει πάλι την Τσέλσι» ήταν τα λόγια του έμπειρου φορ.

«Επιστρέφει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους φορ της Ευρώπης. Ήρθε πίσω και ξέρουμε ότι δεν θα... έχει την προστασία του παρελθόντος και των επιτυχιών που έχει ήδη σημειώσει. Θέλει νέες επιτυχίες και θα μας βοηθήσει» τόνισε από την πλευρά του, ο «special one».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντρογκμπά έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά του έχει γίνει πρόταση για παραμονή στο τεχνικό τιμ από το επόμενο καλοκαίρι...