«Ο Φαν Χάαλ... απαίτησε να είμαι μαζί του»!

Άδικα αγχωνόταν για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις αρχές του καλοκαιριού, ο Ράιαν Γκιγκς. Όπως αποκάλυψε, ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν του ζήτησε να είναι μαζί του στο τεχνικό τιμ των «κόκκινων διαβόλων», αλλά απαίτησε να τον έχει στο πλευρό του!  



«Ο Φαν Χάαλ... απαίτησε να είμαι μαζί του»!

Ο Ουαλός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας υπηρετήσει τον αγαπημένο του σύλλογο και από το πόστο του πρώτου προπονητή έπειτα από την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες πριν από το φινάλε της περσινής σεζόν, είναι πλέον ο άμεσος συνεργάτης του νέου κόουτς της ομάδας.

Τον περασμένο Μάιο, με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Ράιαν Γκιγκς δεν γνώριζε ποιο θα είναι το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ και αυτό του είχε προκαλέσει μεγάλο άγχος.

Παρ' όλα αυτά, έπειτα από την ενημέρωση για την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ και από την πρώτη συνάντηση μαζί του, ο Ολλανδός ήταν ξεκάθαρος μαζί του...

«Δεν θυμάμαι ακριβώς αν μου το ζήτησε ή... αν απλά μου το ανακοίνωσε! Μάλλον το απαίτησε να σας πω την αλήθεια! “Θα είσαι ο βοηθός μου” πρέπει να μου είχε πει» ήταν τα λόγια του Ουαλού για τον τρόπο με τον οποίο αποφασίστηκε η παρουσία του στο τιμ του νέου «τιμονιέρη» της ομάδας του Μάντσεστερ.