Στα «μαχαίρια» για τη Γάζα Μπάρτον και Μπεναγιούν!

Ένα σχόλιο του Τζόι Μπάρτον στο twitter για την αιματοχυσία στη λωρίδα της Γάζας με σαφείς «αιχμές» στο Ισραήλ, έδωσε αφορμή στον πρώην συμπαίκτη του, Γιόσι Μπεναγιούν, να του επιτεθεί φραστικά, χαρακτηρίζοντάς τον σε δική του ανάρτηση «ηλίθιο»!



Στα «μαχαίρια» για τη Γάζα Μπάρτον και Μπεναγιούν!

Ξέφυγε η κατάσταση στο twitter μεταξύ του Τζόι Μπάρτον και του Γιόσι Μπεναγιούν.

Ο Άγγλος μέσος σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο twitter την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα, με την είσοδο των Ισραηλινών στρατιωτών και τον θάνατο άμαχου πληθυσμού, αφήνοντας υπονοούμενα για τον ρόλο της Δύσης.

«Αν ήταν κάποιος άλλος αντί του Ισραήλ, η Δύση θα είχε παρέμβει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αθώα παιδιά σφαγιάζονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει»

Το συγκεκριμένο σχόλιο, φαίνεται πως έθιξε τον Ισραηλινό, πρώην συμπαίκτη του, Γιόσι Μπεναγιούν, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον 31χρονο, αποκαλώντας τον «ηλίθιο».

«Φίλε, τα πράγματα δεν μπορούν πότε να αλλάξουν, ήσουν ηλίθιος και θα παραμείνεις ηλίθιος για όλη σου τη ζωή... Ντροπιαστικό»

Η απάντηση του Μπάρτον ήταν αφοπλιστική: «Αρχικά, δεν μπορείς να λες κάποιον ηλίθιο με τόσο κακή γραμματική. Κατά δεύτερον, δεν μπορείς και δεν πρέπει να σκοτώνεις αθώα παιδιά»

Δείτε τα επίμαχα tweet: