Ξεκινάει χωρίς τους Γερμανούς η Άρσεναλ

Χωρίς τους Μεσούτ Εζίλ, Περ Μερτεζάκερ και Λούκας Ποντόλσκι θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να δίνει παρατεταμένη άδεια στους Γερμανούς διεθνείς λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Ξεκινάει χωρίς τους Γερμανούς η Άρσεναλ

Περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν θα έχουν στη διάθεσή τους οι τρεις διεθνής Γερμανοί παίκτες της Άρσεναλ.

Ο λόγος για τους Μεσούτ Εζίλ, Περ Μερτεζάκερ και Λούκας Ποντόλσκι, οι οποίοι δεν θα δηλώσουν «παρών» στην προετοιμασία των «κανονιέρηδων» μέχρι τις 11 Αυγούστου, μόλις πέντε μέρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου αναμένεται να χάσουν την πρεμιέρα των Λονδρέζων κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ πρόκειται να χάσουν και τον αγώνα του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Τους έδωσα ένα καλό διάλειμμα επειδή έχω εμπειρία από παίκτες που έχουν φτάσει μακριά στο Μουντιάλ. Χρειάζεσαι ξεκούραση. Αν θα είναι έτοιμοι; Πιστεύω πως ο Μερτεζάκερ επειδή προετοιμάζεται ατομικά πολύ καλά. Έχουν μικρές πιθανότητες. Για το πρώτο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμοι για τις 16 Αυγούστου. Επιστρέφουν και οι τρεις στις 11 Αυγούστου», ήταν τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ.