Παίκτης της Έβερτον ο Μπέσιτς

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μουχάμεντ Μπέσιτς από την Εβερτον. Ταξιδεύει με την αποστολή των «ζαχαρωτών» στην Ταϊλάνδη ο Βόσνιος μέσος, που θα παρουσιαστεί με την επιστροφή.



Παίκτης της Έβερτον ο Μπέσιτς

Παίκτης της Έβερτον πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μουχάμεντ Μπέσιτς, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή των «ζαχαρωτών» στην Μπανγκόνγκ, για το φιλικό που θα γίνει με αντίπαλο τη Λέστερ.

Ο Βόσνιος μέσος, τον οποίον ο αγγλικός σύλλογος προσπαθούσε εδώ και αρκετές ημέρες να αποκτήσει από τη Φερεντσβάρος, δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, μια και ακόμα δεν έχει ανεβάσει ρυθμούς, μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στην προσθήκη του Μπέσιτς, τονίζοντας: «τις επόμενες ημέρες ο ‘Μο’ θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσει να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του ενόψει της νέας σεζόν. Ανυπομονώ να τον συστήσω στους οπαδούς μας όταν επιστρέψουμε, αλλά πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Φερεντσβάρος για τον τρόπο που λειτούργησαν στις διαπραγματεύσεις».

Το κόστος της μετακίνησης του 22χρονου μέσου από τη Φερεντσβάρος στην Εβερτον δεν αποκαλύφθηκε, ωστόσο φημολογείται ότι τα «ζαχαρωτά» κατέβαλαν περίπου 4 εκατομμύρια λίρες για τον Βόσνιο διεθνή.