Προβληματισμός στη Σάντερλαντ

Οι αποτυχημένες προσπάθειες της Σάντερλαντ έχουν προκαλέσει ερωτηματικά στους οπαδούς της και ο Γκουστάβο Πογιέτ ελπίζει ότι η κατάσταση θα αλλάξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



Προβληματισμός στη Σάντερλαντ

Κάποιες κινήσεις έγιναν γρήγορα. Όμως, μετά τους Κοστέλ Παντίλιμον, Μπίλι Τζόουνς και Ζόρντι Γκόμεζ κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποκτήθηκε από τη Σάντερλαντ, μια ομάδα που δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση.

Ειδικά η τροπή που πήρε η απόπειρα για απόκτηση του Φάμπιο Μπορίνι από τη Λίβερπουλ έχει δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, σε σημείο που ακόμα και ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν κρύβει την απογοήτευσή του.

«Είμαστε απελπισμένοι να κάνουμε κάτι» είπε ο τεχνικός της Σάντερλαντ μιλώντας στη «Sunderland Echo» και συμπλήρωσε για το θέμα του Μπορίνι: «πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Όσο περισσότερος χρόνος περνάει, μου φαίνεται ότι τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε».

Οι «μαύρες γάτες» αναχωρούν για προπονητικό καμπ στην Πορτογαλία αύριο και ο Ουρουγουανός προπονητής εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή και συμπλήρωσε: «ελπίζω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε ολοκληρώσει συνολικά τρεις μεταγραφές. Αλλά χρησιμοποιώ τη λέξη ‘ελπίδα’. Είναι θέμα χρόνου, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν. Θέλουμε απεγνωσμένα να κάνουμε κάποιες κινήσεις επειδή φεύγουμε για την Πορτογαλία και χρειάζεται να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες όταν φτάσουμε εκεί».

Μια από τις κινήσεις που ενδέχεται να κάνει άμεσα η Σάντερλαντ, ειδικά μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Μπορίνι, είναι η προσθήκη του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από την Άρσεναλ.