Και Τσεχ και Κουρτουά στην Τσέλσι

Την επιθυμία να κρατήσει τόσο τον Πετρ Τσεχ, όσο και τον Τιμπό Κουρτουά στο ρόστερ της Τσέλσι για τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι μόνο o ένας από τους δύο θα αγωνιστεί ως βασικός.



Και Τσεχ και Κουρτουά στην Τσέλσι

Για άλλους είναι «κατάρα», για τον Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο είναι... ευλογία να έχει στο ρόστερ του δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να κρατήσει τόσο τον Πετρ Τσεχ, όσο και τον Τιμπό Κουρτουά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μόνο ο ένας από αυτούς θα καταφέρει να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια των «μπλε» καθ' όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν.

«Η κατάστασή μου για τη σεζόν είναι φανταστική. Το να έχεις τον Τσεχ και τον Κουρτουά, τον καλύτερο νεαρό τερματοφύλακα στον κόσμο και έναν από τους κορυφαίους τρεις ή πέντε έμπειρους τερματοφύλακες, για εμένα και την Τσέλσι είναι τέλειο», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει καμία ιστορία. Ένας θα παίξει και η Τσέλσι θα είναι σε ασφαλή χέρια για καλό, επειδή και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Οι οπαδοί της Τσέλσι θα είναι χαρούμενοι και αυτό είναι πιο σημαντικό από τους παίκτες. Εάν οι οπαδοί έχουν τον Τσεχ ή τον Κουρτουά, θα είναι χαρούμενοι γιατί ξέρουν ότι είναι σε ασφαλή χέρια».