«Σαρωτική» η Γιουνάιτεντ! (video)

Την διέλυσε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, διασύροντας τους μπροστά στο κοινό τους με το εμφατικό 7-0!  



«Σαρωτική» η Γιουνάιτεντ! (video)

Η πρώτη παράσταση των «κόκκινων διαβόλων» με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο τους άφησε άναυδους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και αύξησε, δικαίως, τις προσδοκίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου της αγγλικής ομάδας αποτελούταν ως επί το πλείστον από τους θεωρητικά βασικούς. Ο Γουέιν Ρούνεϊ σημείωσε δύο γκολ (το ένα με πέναλτι), όσα και η μεγάλη έκπληξη της σημερινής αναμέτρησης Ρις Τζέιμς! Δύο τέρματα πέτυχε και ο Άσλεϊ Γιανγκ στα τελευταία λεπτά (88' και 90'), ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Ντάνι Γουέλμπεκ, με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (46' Λίντεγκααρντ), Έβανς (46' Κιν), Σμόλινγκ (46' Μπλάκετ), Τζόουνς (46' Ράφαελ), Σο (46' Τζέιμς), Βαλέντσια (46' Κλέβερλι), Φλέτσερ, Ερέρα, Ρούνεϊ (46' Γιανγκ), Μάτα (46' Καγκάβα), Γουέλμπεκ (46' Νάνι).

 


Manchester United Vs La Galaxy 7-0 All Goals... από musicnetworkoffical