Λευκή επιταγή σε Φαν Χάαλ

Ελεύθερος να διαλέξει όποιον παίκτη θέλει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Λουίς φαν Χάαλ, με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, να δηλώνει πως οι οικονομικές δαπάνες δεν θα σταθούν εμπόδιο στις επιθυμίες του Ολλανδού τεχνικού.



Λευκή επιταγή σε Φαν Χάαλ

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουμε υποθετικές καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβόμαστε να ξοδέψουμε πολύ χρήμα στο μεταγραφικό παζάρι. Τώρα το αν πρόκειται για μεταγραφή-ρεκόρ, αυτό δεν καθορίζεται από εμάς. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα τα πάει καλά με τον προπονητή και θα είναι σταρ για τον σύλλογο.

Στέκομαι σε αυτό που είπα. Δεν υπάρχει μπάτζετ. Είμαστε σε πολύ δυνατή οικονομική κατάσταση. Μπορούμε να κάνουμε ηχηρές μεταγραφές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάμε λεφτά εδώ κι εκεί. Προπονητής είναι ο Λουίς. Έχουμε κάνει αρκετό σκάουτινγκ τον τελευταίο χρόνο, εξετάζοντας πολλές επιλογές.

Ο Λουίς είναι, όμως, αυτός που παίρνει την τελική απόφαση σχετικά με το ποιοι θα είναι στο σύνολο. Δεν πρόκειται να τον αναγκάσω να φορτωθεί έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει επιλέξει».