Πάει για Ενέν η Εβερτον

Να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου επιχειρεί η Εβερτον, που πλησιάζει στην απόκτηση του Νταβίντ Ενέν από την Αντερλεχτ.



Πάει για Ενέν η Εβερτον

Κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Ενέν βρίσκεται η Τότεναμ, όπως αναφέρει η «Liverpool Echo». Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Αντερλεχτ και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του Βελγίου στην ηλικία του. Μάλιστα, από κάποιους χαρακτηρίζεται ως ο «νέος Ρονάλντο».

Στην Εβερτον προτιμούν να μην λένε μεγάλες κουβέντες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μια και τον 18χρονο επιθετικό έχουν επίσης στο στόχαστρό τους η Αρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης ενδεχομένως να αποδειχθεί το ότι ο μάνατζερ του Ενέν είναι ο Κριστόφ Ενροτάι, ο οποίος εκτός των άλλων εκπροσωπεί και τον Κέβιν Μιραλάς, που ανήκει ήδη στην Εβερτον.

Ο Ενέν έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και σκοράρει αρκετά συχνά με την εθνική Νέων του Βελγίου, όμως ακόμα δεν έχει εμπειρίες σε κορυφαίο επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδας της Μονακό.