Δανεικός στη Γκινγκάμπ ο Μαρβό

Ο Σιλβέν Μαρβό παραχωρήθηκε δανεικός από τη Νιουκάστλ στη Γκινγκάμπ για τον επόμενο χρόνο και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «μαγκπάις».



Δανεικός στη Γκινγκάμπ ο Μαρβό

Η καλύτερη λύση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές βρέθηκε στην υπόθεση του Σιλβέν Μαρβό, ο οποίος τη νέα σεζόν δεν θα φοράει τη φανέλα της Νιουκάστλ. Οι «μαγκπάις» συμφώνησαν με τη Γκινγκάμπ και παραχώρησαν δανεικό τον 28χρονο παίκτη για την επόμενη περίοδο.

Πάντως, ότι και αν συμβεί είναι μάλλον απίθανο ο Μαρβό να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Νιουκάστλ, μια και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει… θέμα με τον Αλαν Πάρντιου. Πέρυσι, ο τελευταίος τον ξεκίνησε μόλις τέσσερις φορές στην ενδεκάδα και άλλες επτά τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή. Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι να συμφωνηθεί η παραχώρησή του στη Γκινγκάμπ ο Μαρβό προπονούταν με τα πιτσιρίκια και όχι με την πρώτη ομάδα…

Η Νιουκάστλ απέκτησε τον Μαρβό το 2011 από τη Ρεν, με τον Γάλλο μέσο να υπογράφει τότε πενταετές συμβόλαιο. Στην θητεία του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πραγματοποίησε συνολικά 57 εμφανίσεις, σκοράροντας δύο φορές.