Deal η Αρσεναλ για Οσπίνα

Για συμφωνία της Αρσεναλ με τη Νις που θα στείλει τον Νταβίδ Οσπίνα στο «Emirates», κάνουν λόγο οι Γάλλοι. Στα 3 εκατομμύρια λίρες το κόστος της μεταγραφής.



Deal η Αρσεναλ για Οσπίνα

Κοντά στο να ολοκληρώσει μιας από τις μεταγραφές που για τον ίδιο αποτελούσαν προτεραιότητα βρίσκεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος τεχνικός ήθελε διακαώς να προσθέσει έναν ικανό τερματοφύλακα και σύμφωνα με συμπατριώτες του δημοσιογράφους η Αρσεναλ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Νις για την απόκτηση του Νταβίδ Οσπίνα.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Nice-Matin» η Αρσεναλ τα βρήκε με τη Νις στα 3 εκατομμύρια λίρες και ο Κολομβιανός τερματοφύλακας… κατευθύνεται προς το Λονδίνο.

Ο Βενγκέρ θεωρεί τον Οσπίνα ως ιδανικό αντικαταστάτη του Λούκας Φαμπιάνσκι, που αποχώρησε από το «Emirates», και ο 25χρονος Κολομβιανός γκολκίπερ αναμένεται να υπογράψει άμεσα.

Η Αρσεναλ έχει επίσης συνδεθεί με την απόκτηση του τερματοφύλακα της Κάρντιφ Ντέιβιντ Μάρσαλ, αλλά και με τον Ικερ Κασίγιας. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί καλύτερη περίπτωση τον Οσπίνα, τον οποίο μπορεί να αγοράσει… κοψοχρονιά μια και έχει συμβόλαιο με τη Νις μόνο για ακόμα έναν χρόνο.