Η επιστροφή του Ντιντιέ!

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα «σφραγιστεί» η επάνοδος του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της «Equipe». Για τουλάχιστον ένα χρόνο θα υπογράψει ο Ιβοριανός, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο τεχνικό τιμ των «μπλε» μετά το τέλος της καριέρας του.



Η επιστροφή του Ντιντιέ!

Στρωμένο φαίνεται ότι είναι το… κόκκινο χαλί για τη μεγάλη επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Όπως αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα της καθ’ όλα έγκυρης γαλλικής εφημερίδας «Equipe» ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αναμένεται στις αμέσως επόμενες ημέρες να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 38χρονος επιθετικός είναι διαθέσιμος, έχοντας περάσει τους προηγούμενους 18 μήνες στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έκανε μεγάλα πράγματα από το 2004 έως το 2012.

Φυσικά, η «δουλειά» γίνεται κατόπιν επιθυμίας του Μουρίνιο, ο οποίος ξέρει ότι προσθέτει στο ρόστερ έναν επιθετικό που γνωρίζει καλά τα κατατόπια της Πρέμιερ Λιγκ και συν τοις άλλοις έχει και εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.

Όπως συμπληρώνει το ρεπορτάζ, εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του Ντρογκμπά, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του ο Αφρικανός επιθετικός αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι.