Προτιμάει Ποκετίνο ο Σνέιντερλιν

Πολύ πιθανή είναι η αποχώρηση του Μοργκάν Σνέιντερλιν από τη Σαουθάμπτον, με τον Γάλλο μέσο να ενδιαφέρεται περισσότερο να… σμίξει ξανά με τον Μαουρίσι Ποκετίνο, παρά να πάει στην Αρσεναλ.



Προτιμάει Ποκετίνο ο Σνέιντερλιν

Η περυσινή πολύ καλή πορεία της Σαουθάμπτον τράβηξε αρκετά βλέμματα, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους καλύτερους παίκτες της να έχουν αποχωρήσει. Το πιθανότερο είναι ότι από το «Σεντ Μέρις» θα φύγουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές των «αγίων», με τον Μοργκάν Σνέιντερλιν να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ο Γάλλος μέσος ήταν από τους στυλοβάτες της Σαουθάμπτον την προηγούμενη περίοδο και τα σενάρια θέλουν Αρσεναλ και Τότεναμ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με τον ποδοσφαιριστή να κοστολογείται κοντά στα 18 εκατομμύρια λίρες.

Η παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ θεωρητικά θα έδινε προβάδισμα στους «κανονιέρηδες», μια και στο «Emirates» ο 24χρονος χαφ θα έβρισκε έναν συμπατριώτη του τεχνικό. Όμως, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα για την Τότεναμ. Στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ενας προπονητής που είχε πέρυσι υπό τις οδηγίες του ο Σνέιντερλιν, ο οποίος θεωρεί ότι ο Αργεντινός τον βοήθησε πολύ να βελτιωθεί σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον υπάρξει η ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά μαζί του είναι σίγουρο ότι θα την… αρπάξει.