«Βλέπει» Περούτζι ο Βενγκέρ

Ετοιμη να ξεκινήσει επαφές με την Κατάνια για τον Τζίνο Περούτζι είναι η Αρσεναλ, μια και φαίνεται ότι οι Λονδρέζοι δεν επιθυμούν να ασχοληθούν άλλον με τις περιπτώσεις των Τσέιμπερς και Οριέ.



«Βλέπει» Περούτζι ο Βενγκέρ

Τον βασικό δεξιό μπακ ο Αρσέν Βενγκέρ τον βρήκε και τον απόκτησε, με τον Ματιέ Ντεμπισί να παίρνει το χρίσμα του αντικαταστάτη του Μπακαρί Σανιά. Πλέον, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» βρίσκεται σε αναζήτηση της εναλλακτικής λύσης για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Αλσατός τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νεαρού σε ηλικία ποδοσφαιριστή, τον οποίον θα μπορέσει να «δουλέψει», και πρόσφατα ρεπορτάζ τον ήθελαν να ασχολείται με τις περιπτώσεις τον Κάλουμ Τσέιμερπς της Σαουθάμπτν και τον Σερζ Οριέ της Τουλούζ.

Ωστόσο, δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι πλέον στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο Τζίνο Περούτζι. Ετσι, δεν είναι απίθανο οι «κανονιέρηδες» να ξεκινήσουν επαφές με την Κατάνια, η οποία απέκτησεη τον 22χρονο Αργεντινό μπακ από τη Βελέζ το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 2,5 εκατ. λιρών. Το γεγονός ότι ο σύλλογος της Σικελίας υποβιβάστηκε στη Serie B μόνο να διευκολύνει μπορεί το έργο της Αρσεναλ.