Τέλος οι μεταγραφές στην Τσέλσι

Άδικα θα περιμένει κάποιος φίλος της Τσέλσι να γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση από την ομάδα του, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του πως η μεταγραφική δραστηριότητα των «μπλε» για το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Φελίπε Λουίς.



Τέλος οι μεταγραφές στην Τσέλσι

Μεταγραφές... τέλος στην Τσέλσι!

Αυτό δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις κινήσεις που έγιναν, όσο και από τον χρόνο που πήρε για να πραγματοποιηθούν.

«Έχω να πω πως ο σύλλογός μου έκανε μία εξαιρετική δουλειά και όχι μόνο λόγω του τι αγοράσαμε, αλλά επειδή το κάναμε σχεδόν σε χρόνο ρεκόρ. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Αυγούστου και εμείς ολοκληρώσαμε τη δική μας στις 19 Ιουλίου. Τελειώσαμε τις αγορές σήμερα», δήλωσε αρχικά.

«Ο σύλλογος τα πήγε φανταστικά, ξέραμε τους στόχους μας, ξέραμε τους παίκτες και ο σύλλογος επιτέθηκε σε αυτούς και τις ομάδες τους άμεσα πολύ νωρίς. Πήραμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και αυτό που θέλαμε. Η ομάδα μου αρέσει πολύ και περιμένω την έναρξη της σεζόν», συμπλήρωσε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι «μπλε» προχώρησαν στην απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα, των Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λουίς από την Ατλέτικο Μαδρίτης και του Μάριο Πάσαλιτς από την Χάιντουκ Σπλιτ.