Καμία πρόταση για Κεντίρα

Ο Γιοργκ Νεουμπάουερ, ατζέντης του Σάμι Κεντίρα, ισχυρίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τον πελάτη του, που αποτελεί μεταγραφικό αγγλικών ομάδων.



Καμία πρόταση για Κεντίρα

Εντονότατη είναι οι φημολογία το τελευταίο διάστημα που θέλει τον Σάμι Κεντίρα να αφήνει τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη για να μετακομίσει στην Αγγλία. Αρκετοί από τους «μεγάλους» (Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι) της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γερμανού μέσου, ωστόσο ο εκπρόσωπος του παίκτη υποστηρίζει πως δεν έχει γίνει καμία πρόταση στη Ρεάλ.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την Αρσεναλ να έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες» και να βρίσκεται ελάχιστα μακριά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κεντίρα, ωστόσο ο Γιοργκ Νεουμπάουερ επιμένει πως κρούση προς τη Ρεάλ δεν έχει γίνει από κανέναν, .

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «SkySports», ο Κεντίρα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και ο Νεουμπάουερ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για επέκταση της συνεργασίας τους.