«Άκυρο» από Τουρέ στη Γιουνάιτεντ!

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Γιάγια Τουρέ σε κρούση που του έγινε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ», σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star». Περιμένει πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ιβοριανός χαφ!  



«Άκυρο» από Τουρέ στη Γιουνάιτεντ!

Έχοντας έρθει σε... οριστική ρήξη με τη Μάντσεστερ Σίτι και σχεδιάζοντας το μέλλον του μακριά από το «Etihad», ο Γιάγια Τουρέ φέρεται να είχε την ευκαιρία να «πληγώσει» την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και να μετακομίσει στη μεγάλη της αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star», οι «κόκκινοι διάβολοι» προσέγγισαν τον διεθνή χαφ για να του προσφέρουν... διέξοδο, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά τη Σίτι, όμως βρήκαν σε τοίχο, αφού εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιάγια Τουρέ απέρριψε την πρόταση που φέρεται να δέχθηκε, είναι πως περιμένει προσφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν και όχι διότι είναι... πιστός στη Μάντσεστερ Σίτι!

Πάντως, στο «στρατόπεδο» των Πρωταθλητών Αγγλίας εμφανίζονται προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο και έχουν ήδη βάλει στο «μάτι» τον Ρος Μπάρκλεϊ, της Έβερτον, ώστε να καλυφθεί το κενό που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ιβοριανός στη μεσαία γραμμή.