«Δεν μιλάμε με Άρσεναλ για Κεντίρα»!

Απόλυτη διάψευση, ή απλά ένα παιχνίδι του μάνατζερ; Ο εκπρόσωπος του Σάμι Κεντίρα, Γιόργκ Νεουμπάουερ, υποστήριξε πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την Άρσεναλ για τον πελάτη του και πως δεν υφίσταται συμφωνία των «κανονιέρηδων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί διαφορετικά θα το γνώριζε!  



«Δεν μιλάμε με Άρσεναλ για Κεντίρα»!

Αν δεν είναι τρικ του μάνατζερ για να καταφέρει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με ηρεμία και να μη χαλάσει με τη συνεχή διαρροή των εξελίξεων, τότε, πρόκειται για την απόλυτη διάψευση όσων έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες.

Ο εκπρόσωπος του Σάμι Κεντίρα, Γιόργκ Νεουμπάουερ, υποστήριξε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με την Άρσεναλ και πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν υπάρχει ούτε η φημολογούμενη συμφωνία του λονδρέζικου συλλόγου με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον παίκτη!

«Δεν μιλάμε με την Άρσεναλ! Δεν θεωρώ ότι έχει επέλθει συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί αλλιώς θα το γνώριζα. Θα μου το είχαν πει απ' την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για την Τσέλσι και γενικά για όλες τις ομάδες. Αν ενδιαφέρονται, θα έρθουν σε επαφή μαζί μου για να με ενημερώσουν. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του.