Μπέκαμ: «Να συνεχίσει ο Τζέραρντ στην εθνική»

Τον Στίβεν Τζέραρντ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο μπράτσο, θέλει να συνεχίσει να βλέπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.  



Μπέκαμ: «Να συνεχίσει ο Τζέραρντ στην εθνική»

Ο ηγέτης της Λίβερπουλ, μετά το φινάλε της παρουσίας των «τριών λιονταριών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, γνωστοποίησε πως θα αποφασίσει μέσα στο καλοκαίρι για το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο «Μπεκς», τοποθετήθηκε επί του θέματος και υποστήριξε ότι το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει για όσο μπορεί ο Τζέραρντ στην εθνική ομάδα, προκειμένου να εμπνέει όλους τους υπόλοιπους...

«Θα ήταν υπέροχο αν ο Στίβεν αποφασίσει να συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Μπορεί η παρουσία της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας να ήταν απογοητευτική, όμως, σαν αρχηγός, οφείλει να κοιτάζει κατάματα τις καταστάσεις. Είναι ο αρχηγός και πρέπει να σηκώσει ξανά την εθνική ομάδα. Το έχει κάνει επί πολλά χρόνια, όπως και στη Λίβερπουλ. Είναι άνθρωπος και ποδοσφαιριστής που ξέρει πως να δώσει κίνητρο στον άλλον και πάντα παίζει με πάθος. Θέλω να τον δω να συνεχίζει στην εθνική γιατί είναι από αυτούς που αποτελούν μέντορα για τους άλλους. Δεν χρειάζεται τη δική μου συμβουλή όμως. Η δική μου φιλοσοφία είναι πως για όσο μπορείς να παίζεις, πρέπει να παίζεις...».