Σουάρες: «You'll never walk alone»

Αποχώρησε, αλλά θα παραμείνει οπαδός της! Ο Λουίς Σουάρες, στο «αντίο» του στη Λίβερπουλ με την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και έκανε λόγο για... όνειρο ζωής να μετακομίσει στην Ισπανία και να παίξει εκεί ποδόσφαιρο.  



Σουάρες: «You'll never walk alone»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει ουσιαστικά στους «μπλαουγκράνα» από το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού, η συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων συλλόγων ολοκληρώθηκε έναντι 81 εκατ. ευρώ.

Αυτό που απομένει, είναι τα ιατρικά τεστ και η υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου που περιμένει τον παίκτη στα γραφεία της Μπαρτσελόνα.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο Λουίς Σουάρες εξέφρασε τα έντονα συναισθήματα που τρέφει προς τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, δηλώνει ότι θα παραμείνει οπαδός της ομάδας, εξέφρασε τη σιγουριά του για την ικανότητα του Μπρένταν Ρότζερς να καθοδηγήσει το κόκκινο σύνολο σε επιτυχίες και έκλεισε με το σύνθημα «You'll never walk alone».

Βέβαια, στους λόγους της αποχώρησής του έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην Αγγλία, ανέφερε ότι ήταν όνειρο ζωής να διαμείνει και να παίξει στην Ισπανία, όπου ζει η οικογένεια της συζύγου του, χωρίς να αναφερθεί στα όσα τον ενοχλούσαν στο Νησί, τον Τύπο και τα όσα δεινά βίωνε, με ευθύνη του, τις περισσότερες φορές.

Αναλυτικά ο αποχαιρετισμός του Σουάρες στη Λίβερπουλ:

«Με βαριά καρδιά αποχαιρετάω τη Λίβερπουλ για μια... νέα ζωή κι νέες προκλήσεις στην Ισπανία. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου αγαπήσαμε την ομάδα και την πόλη αυτή. Περισσότερο απ' όλα όμως, λάτρεψα τους οπαδούς αυτού του συλλόγου. Πάντα με στηρίζατε και πάντα θα είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, όπως και τα μέλη της οικογένειάς μου.

Ευελπιστώ να καταλαβαίνετε όλοι τους λόγους για τους οποίους αποχώρησα από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να με κρατήσει, αλλά ήταν όνειρο για εμένα να ζήσω και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ισπανία, απ' όπου κατάγεται η σύζυγός μου και βρίσκεται η οικογένειά της. Το timing ήταν πλέον το σωστό για να το κάνω αυτό.

Εύχομαι στον Μπρένταν Ρότζερς και τους συμπαίκτες μου ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια και είμαι σίγουρος ότι η επόμενη σεζόν θα έχει επιτυχίες.

Είμαι περήφανος που έπαιξα ρόλο στην επιστροφή της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τη διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες στιγμές. You'll never walk alone...».