«Πενταετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ ο Μάρκοβιτς»

Καπνός... χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο πορτογαλικός Τύπος «παίζει» πλέον πολύ δυνατά το θέμα της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ, αναφέροντας πως ο Σέρβος άσος, έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο!  



«Πενταετές συμβόλαιο στη Λίβερπουλ ο Μάρκοβιτς»

Έπειτα απ' όσα κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής και έκαναν λόγο για συμφωνία της Μπενφίκα με τους «κόκκινους» για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ήρθαν οι μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας να βάλουν το θέμα στο πρωτοσέλιδό τους και να το προχωρήσουν ακόμα περισσότερο.

Τόσο η «A' Bola», όσο και οι «O'Jogo» και «Record», πέρα από τα 25 εκατ. ευρώ που τονίζουν ότι θα είναι το κόστος της μεταγραφής για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, αναφέρουν ότι ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, που με τη σειρά της, έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης στα 45 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα, από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα πάρει 12,5 εκατ., αφού, κατέχει μόνο το 50% των δικαιωμάτων του Σέρβου...