Κοντά και σε Φέρντιναντ η ΚΠΡ

Για συμφωνία της ΚΠΡ με τον Ρίο Φέρντιναντ μίλησε ο Χάρι Ρέντναπ και τόνισε ότι το deal θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του Μουντιάλ, όταν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει από τη Βραζιλία.



Κοντά και σε Φέρντιναντ η ΚΠΡ

Να ενισχύσει την άμυνά του ενόψει της νέας χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει ο Χάρι Ρέντναπ και εκτός από τη συμφωνία με την Κάρντιφ για τον Κόλκερ, η ΚΠΡ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Ρίο Φέρντιναντ.

Ο 35χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στο «Ολντ Τράφορντ», και ο Ρέντναπ μίλησε για συμφωνία που υπάρχει με τον βετεράνο αμυντικό.

«Ο Ρίο έχει συμφωνήσει να έρθει στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά όταν θα επιστρέψει από τη Βραζιλία, μετά το τέλος του Μουντιάλ. Δεν βλέπω να προκύπτουν προβλήματα και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν κλείσει σύντομα το θέμα. Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας από τότε που έφυγε από τη Γιουνάιτεντ και θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια με την ποιότητα και την εμπειρία του» δήλωσε ο Ρέντναπ στην «Daily Telegraph».