Μουρίνιο: «Επιδιώκει τα πέναλτι ο Ρόμπεν»

Το γεγονός ότι ο Άριεν Ρόμπεν προσπαθεί να κερδίσει κάποιο πέναλτι επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, σημειώνοντας πως θα ήταν καλό οι παίκτες να είναι ειλικρινής με τους διαιτητές, οι οποίοι έχουν ένα δύσκολο έργο.



Μουρίνιο: «Επιδιώκει τα πέναλτι ο Ρόμπεν»

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με τη «βουτιά» του Άριεν Ρόμπεν που οδήγησε στα 11 βήματα την εθνική Ολλανδίας στην αναμέτρηση κόντρα στο Μεξικό για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκανε μέσω του Yahoo, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Έχοντας δουλέψει μαζί του στην Τσέλσι, ο Πορτογάλος κόουτς σημείωσε πως ο Ολλανδός άσος συχνά μαρκάρεται σκληρά από τους αντιπάλους, ωστόσο επιδιώκει να έχει ένα πλεονέκτημα, κερδίζοντας έτσι ένα φάουλ ή ένα πέναλτι.

«Ήταν παίκτης μου και ξέρω καλύτερα από πολλούς πόσο φανταστικός παίκτης είναι. Ξέρω επίσης πως εξ αιτίας της ταχύτητας και της δημιουργικότητάς του, τιμωρείται πολύ με φάουλ από τους αντιπάλους που δεν μπορούν να τον σταματήσουν», ανέφερε πρωτίστως.

«Ξέρω επίσης ότι κάποιες φορές προσπαθεί να πάρει ένα πλεονέκτημα και προσπαθεί να κερδίσει ένα φάουλ ή ένα πέναλτι. Πιστεύω πως είναι σημαντικό για τους παίκτες να βοηθούν τους διαιτητές όντας ειλικρινής στο γήπεδο, προσπαθώντας να κερδίσεις με τον σωστό τρόπο», τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι οι παίκτες με αυτόν τον τρόπο και οι διαιτητές έχουν δύσκολη δουλειά».