Συζητήθηκε ο Σουάρες στην παρουσίαση του Ράκιτιτς!

Οι δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του Ιβάν Ράκιτιτς από τη Μπαρτσελόνα δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν ένα σχόλιο για την υπόθεση του Λουίς Σουάρες, με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα να δηλώνει: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά ανήκει στη Λίβερπουλ».  



Συζητήθηκε ο Σουάρες στην παρουσίαση του Ράκιτιτς!

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τον Κροάτη χαφ λίγο μετά την υπογραφή του νέου, πενταετούς του συμβολαίου και αφού πρώτα έγιναν στον παίκτη οι ερωτήσεις για το μέλλον, τους στόχους του και την απόφασή του να μετακομίσει από τη Σεβίλλη στη Βαρκελώνη, ακούστηκε το όνομα του Λουίς Σουάρες.

Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα, υπέκυψε στην πίεση των εκπροσώπων του Τύπου για ένα σχόλιο αναφορικά με τον Ουρουγουανό και όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να τονίσει:

«Ο Λουίς παραδέχθηκε το λάθος που έκανε και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή της αλλαγής. Αυτό που έκανε στο Μουντιάλ, ήταν λάθος».

Αυτό, φυσικά, δεν ικανοποίησε τους δημοσιογράφους που συνέχισαν να ρωτούν για τα σενάρια που θέλουν τον Λουίς Σουάρες να κατευθύνεται στο «Καμπ Νου» και ο Θουμπιθαρέτα ανέφερε: «Το μοναδικό που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που ανήκει στη Λίβερπουλ».