Πρόταση από Κόσοβο για τον Σουάρες!

Βοήθεια ώστε να μην μείνει άπραγος για τους επόμενους τέσσερις μήνες θέλει να προσφέρει στον Λουίς Σουάρες η Hajvalia, ομάδα πρώτης κατηγορίας στο Κόσοβο, προσφέροντας 30.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Ουρουγουανού επιθετικού μέχρι τη λήξη της τιμωρίας του!  



Πρόταση από Κόσοβο για τον Σουάρες!

Η «Telegraph» είναι αυτή που φέρνει την ιστορία στο φως της δημοσιότητας, με το πρωτάθλημα του Κοσόβου, από τη στιγμή που η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν ανήκει ακόμα στη FIFA, να προσφέρει στον Λουίς Σουάρες την ευκαιρία ώστε να αγωνιστεί κανονικά καθ' όλη την περίοδο της ποινής του!

«Θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν ανήκουμε στη FIFA, στέκει η πρόταση που έχουμε κάνει στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του παίκτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Τα 30.000 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που μπορούμε να προσφέρουμε, ενώ στον παίκτη δίνουμε 1.500 ευρώ την εβδομάδα. Μπορεί το ποσό να ακούγεται αστείο για τον ίδιο, αλλά εμείς τόσα μπορούμε να δώσουμε και αυτό κάνουμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει για να μην μείνει άπραγος, είναι ευπρόσδεκτος» ήταν τα λόγια του Xhavit Pacolli, γενικού διευθυντή της Hajvalia στην εφημερίδα «Sport Plus».