Έριξε «άκυρο» σε Ροντρίγκες η Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να λογίζεται, και δίκαια, ως μία από της μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δική της… παράδοση στο να χάνει ή να αφήνει τεράστια ταλέντα να φεύγουν μέσα από τα χέρια της. Ναι, ένας από αυτούς είναι και ο Τζέιμς Ροντρίγκες της Μονακό!



Έριξε «άκυρο» σε  Ροντρίγκες η Γιουνάιτεντ!

Τον παίκτη που ίσως έχει τραβήξει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τα φώτα της δημοσιότητας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θα μπορούσε να είχε κάνει δικό της πριν τέσσερα χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον νεαρό άσο της εθνικής Κολομβίας και της Μονακό, Τζέιμς Ροντρίγκες, τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να τον είχαν εντάξει στο ρόστερ τους σε ηλικία 18 ετών, έναντι μόλις 5 εκ. λιρών!

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα έναν χρόνο νωρίτερα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός προτάθηκε το 2010 στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος ωστόσο είχε ρίξει τότε το βάρος στην απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντες, αδιαφορώντας για τον Ροντρίγκες.

Την ίδια χρονιά, η Πόρτο απέκτησε τον Κολομβιανό έναντι 4 εκ. λιρών, ενώ τρία χρόνια αργότερα τον πούλησε σχεδόν 10 φορές περισσότερα στη Μονακό, δηλαδή κοντά στα 36 εκ. λίρες.