Σχέδιο με Λάμπαρντ και Τζέραρντ για το Euro 2016

Ο Ρόι Χότζον θέλει να έχει διαθέσιμος τους Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ για το Euro 2016 και φέρεται να τους είπε ότι θα μπορούν να είναι... part-time στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, επιλέγοντας οι ίδιοι τα παιχνίδια στα οποία θα επιθυμούν να αγωνίζονται!  



Σχέδιο με Λάμπαρντ και Τζέραρντ για το Euro 2016

Οι Λάμπαρντ και Τζέραρντ, θα σκεφτούν μέσα στο καλοκαίρι το μέλλον τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, αφού η ηλικία τους είναι τέτοια που τους κάνει να αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να... κάνουν στην άκρη ώστε να πάρει θέση το νέο «αίμα».

Η πορεία των «τριών λιονταριών» στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν ήταν καθόλου καλή και αυτός είναι ένας λόγος που ενδεχομένως να τους κάνει να σκεφτούν ότι δεν θέλουν να αποσυρθούν από την εθνική ομάδα της Αγγλίας έπειτα από μια τόσο κακή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ρόι Χότζον, σε μια προσπάθεια να τους πείσει να συνεχίσουν μέχρι και το Euro 2016, ώστε να επωφεληθεί και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την εμπειρία τους, φέρεται να τους είπε ότι θα μπορούν αν θέλουν να επιλέγουν τα παιχνίδια στα οποία θα επιθυμούν να αγωνίζονται, ώστε να μην επιβαρυνθούν!