Αποφασίζει μετά το Μουντιάλ και ο Λάμπαρντ

'Όπως ο Στίβεν Τζέραρντ, έτσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο απόσυρσής του από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.  



Αποφασίζει μετά το Μουντιάλ και ο Λάμπαρντ

Έχοντας συμπληρώσει 105 συμμετοχές με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στο φετινό Μουντιάλ, όμως, αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας που θα παρατάξει ο Ρόι Χότζον απέναντι στην Κόστα Ρίκα, στην τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου.

Την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε τα 36 του χρόνια και η ηλικία του, πλέον, είναι τέτοια που θίγει το ζήτημα της απόσυρσής του από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ωστόσο, όπως υποστήριξε, δεν το έχει σκεφτεί ακόμα.

«Θα αποφασίσω μετά το Μουντιάλ. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ, όπως επίσης και η ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι από τον Σεπτέμβριο, αφού έμεινα ελεύθερος. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα τώρα να μιλήσουμε για το θέμα του μέλλοντός μου στην εθνική» δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ.