Νέβιλ: «Το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων 15 ετών»!

Εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, απέναντι στην Ιταλία, παρουσιάστηκε ο βοηθός του Ρόι Χότζον, Γκάρι Νέβιλ. «Πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση» υπογράμμισε.  



Νέβιλ: «Το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων 15 ετών»!

Προφανώς και ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις και την προετοιμασία των «τριών λιονταριών» για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά όλα είναι διαφορετικά όταν έρχεται η ώρα του επίσημου αγώνα, υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου.

Ο Γκάρι Νέβιλ, που βρίσκεται στο πλευρό του Ρόι Χότζον και δουλεύει με τους διεθνείς, προσφέροντας και αυτός ό,τι μπορεί από άποψη τακτικής και εμπειριών, τόνισε πως το παιχνίδι που έκαναν οι Άγγλοι κόντρα στην Ιταλία, άσχετα από την ήττα (2-1) ήταν το καλύτερο των τελευταίων 15 ετών!

«Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξε η εθνική ομάδα της Αγγλίας τα τελευταία 15 χρόνια! Στο παρελθόν, έχουμε κερδίσει σημαντικά παιχνίδια, αλλά συνήθως, ήμασταν... στα σχοινιά και αμυνόμασταν για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα που είχαμε πάρει. Αυτή τη φορά, κερδίσαμε κι εμείς μερικούς... γύρους στο ρινγκ με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Φαίνεται ότι ακολουθούμε σωστή τακτική και ότι πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του «BBC».