«Δεν πάει Νιούκαστλ ο Μπονί»

Καμία πρόθεση να μεταγραφεί στη Νιούκαστλ δεν έχει ο Γουιλφρίντ Μπονί, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Νταλιμπόρ Λασινά, ο οποίος φρόντισε να αποκαλύψει πως οι «καρακάξες» απέρριψαν τον πελάτη του το περασμένο καλοκαίρι. Μόνο σε ομάδα της πρώτης εξάδας πάει ο Ιβοριανός.



«Δεν πάει Νιούκαστλ ο Μπονί»

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι αυτά που αναφέρουν πως η Νιούκαστλ κινείται για τον Γουιλφρίντ Μπονί.

Ο εκπρόσωπος του 25χρονου τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση για τον πελάτη του να μεταγραφεί στις «καρακάξες» από τη στιγμή που πλέον αξίζει 20 εκ. λίρες, ενώ ο ίδιος επιθυμεί την μεταγραφή του σε μία κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή του εξωτερικού.

Παράλληλα αποκάλυψε πως η Νιούκαστλ απέρριψε τον Μπονί όταν αυτός αγωνιζόταν ακόμα στην Ολλανδία, καθώς δεν ήταν σίγουρη για τις δυνατότητές του.

«Θα μπορούσαν να τον είχαν υπογράψει για 10 εκ. λίρες, αλλά είπαν ότι δεν ήταν σίγουροι αν ήταν αρκετά καλός, επειδή έπαιζε στην Ολλανδία. Ξέρω τον Γουιλφρίντ. Τον έφερα από την Αφρική και ξέρω τι μπορεί να κάνει. Ήμουν και εγώ παίκτης και προπονητής»

«Τους είπα ότι θα σκοράρει γκολ οπουδήποτε και αν έπαιζε, αλλά μόνο ο Χιου Τζένκινς πήρε το ρίσκο. Τώρα αξίζει 20 εκ. λίρες. Η Νιούκαστλ είναι μία παραδοσιακή, φανταστική ομάδα, αλλά πάντα είναι οι ίδιοι στις μεταγραφές.»

«Έχουμε μία συγκεκριμένη στρατηγική. Ο Μπόνι είναι σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από τη Νιούκαστλ και θέλει να μεταγραφεί σε μία ομάδα με φιλοδοξίες. Δεν έχουμε καμία επαφή με τη Νιούκαστλ. Το επόμενο βήμα για τον Μπόνι είναι μία ομάδα από τις κορυφαίες έξι της Αγγλίας, ή μία κορυφαία ομάδα στη Γερμανία, την Ισπανία ή τη Γαλλία. Ειδάλλως θα μείνει στην Τσέλσι».