Ζητάει περισσότερο σεβασμό ο Εζίλ

Ξέσπασε ο Μεσούτ Εζίλ! Ο Γερμανός διεθνής εξαπέλυσε επίθεση στου επικριτές του, αναφέροντας όλα αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, χωρίς να παραλείψει να τονίσει πως έχει την εμπιστοσύνη των προπονητών του σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.



Ζητάει περισσότερο σεβασμό ο Εζίλ

 

Μετά από όλα όσα έχει πετύχει, ο Μεσούτ Εζίλ ζήτησε λίγο περισσότερο σεβασμό από τους ανθρώπους που τον κατακρίνουν για τις εμφανίσεις του σε Άρσεναλ και εθνική Γερμανίας τη φετινή σεζόν.

«Δεν είμαι πια ένα ταλέντο, αλλά ένας έμπειρος παίκτης που έχει παίξει σε τρεις χώρες. Παίρνω ευθύνες. Το Κύπελλο Αγγλίας σημαίνεις ότι έχω κερδίσει τρεις τελικούς. Έχω ψηφιστεί καλύτερος Γερμανός παίκτης της χρονιάς τρεις συνεχόμενες φορές και μέλος της ομάδας της χρόνιας στην Αγγλία. Πάντα από τους οπαδούς όλα αυτά και αυτό είναι τόσο σημαντικό για εμένα», δήλωσε αρχικά.

«Αισθάνομαι ότι έχω την πίστη του Γιόακιμ Λεβ και του Αρσέν Βενγκέρ και την έχω πάρει. Τώρα είμαι 25 ετών και σε αυτή την ηλικία, κάθε παίκτης στον κόσμο παίζει διαφορετικά από όταν έπαιζε στα 21 του», προσέθεσε.