Έμπλεξαν με απατεώνα στη Σαλίσμπερι!

Αλλαγή ιδιοκτησίας… εν μία νυκτί, χωρίς το παραμικρό στοιχείο για το ιστορικό του νέου ιδιοκτήτη. Ένας… Σαουδάραβας Πρίγκιπας για τη μεσαία γραμμή. Λεφτά… ούτε για δείγμα, πολλά χρέη και απλήρωτοι παίκτες και άδειο χρηματοκιβώτιο! Όλα αυτά τα… «όμορφα» συμβαίνουν στην Σαλίσμπερι που βρίσκεται σε μπελάδες!  



Έμπλεξαν με απατεώνα στη Σαλίσμπερι!

Εύκολα θα… ορκιζόταν κανείς ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο εξαπάτησης της Σαλίσμπερι, έπειτα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην ομάδα.

Η… τρέλα, άρχισε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τότε που ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Μαροκινό επιχειρηματία, Οτάιλ Τουζάρ.

Κανείς δεν ήξερε απολύτως τίποτα για τις διαδικασίες που ακολουθούσαν οι διοικούντες την ομάδα, τόσο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, όσο και για την… ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Τουζάρ, φαίνεται πως είχε έτοιμο τον Πρίγκιπα Καλίντ Μπιν Μπάντερ Αλσαούντ, που γίνεται ο πρώτος από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας που θα παίξει (;) σε ποδοσφαιρικό σύλλογο της Βρετανίας.

Η μεταγραφή, προκάλεσε απορία και έκπληξη στους οπαδούς της Σαλίσμπερι που ανέφεραν ότι… κάτι δεν είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως πήρε την απόφαση ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής (;) να παίξει σε μια ομάδα με τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα και σε τόσο χαμηλή κατηγορία, αντί να αναζητήσει μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σαλίσμπερι, τα τελευταία χρόνια έχει υποβιβαστεί δύο κατηγορίες και έχει περάσει και σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, ενώ οι παίκτες της, έχουν να δουν το… χρήμα του χρήματος δύο μήνες τώρα.

Μερικοί εξ αυτών αρχίζουν και πιστεύουν πως όλα όσα συμβαίνουν κάτι κρύβουν, ενώ άλλοι, που θέλουν να είναι λίγο πιο αισιόδοξοι, θεωρούν πως ο νέος ιδιοκτήτης θα φέρει οικονομική σταθερότητα και πολύ σύντομα θα πληρωθούν.

Οι οιωνοί, ωστόσο, δεν είναι τόσο θετικοί…

Σύμφωνα με όσα φέρονται να ειπώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε συνάντηση μελών του Supporters Club με άτομα από την ομάδα, ο Οτάιλ Τουζάρ, είναι ένας… μεγάλος απατεώνας!

Φέρεται να εξαπάτησε άπαντες, να κοιμόταν στα… αποδυτήρια του γηπέδου του συλλόγου μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών (!) και μόλις έγινε αυτό, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, πήρε τα λεφτά που βρήκε (έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων για την επόμενη σεζόν) και… εξαφανίστηκε!

Κι αν αναρωτηθεί κανείς πως γίνεται να του έδωσαν τις μετοχές και να εγκρίθηκε η μεταβίβαση, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για το επιχειρηματικό του παρελθόν, η απάντηση δόθηκε αμέσως. Κανείς δεν μπορούσε να βρει τίποτα από το ιστορικό του και γι’ αυτό, πήρε τη συγκατάθεση της FA για να προχωρήσει!

Η Σαλίσμπερι, θα πρέπει να καταβάλει μέχρι σήμερα το βράδυ ένα ποσό κοντά στις 97.000 λίρες για να μπορεί να παίξει και του χρόνου στην Conference, αλλιώς δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής και θα αρχίσει το ψάξιμο σε άλλες κατηγορίες! Ακόμα κι έτσι, όμως, θα πρέπει να κάνει αίτηση, η οποία θα απορριφθεί λόγω των χρεών της.

Αν επιβεβαιωθούν όσα φέρονται να είπαν οι άνθρωποι της ομάδας στους οπαδούς, το βράδυ της Τετάρτης, για την εξαπάτησή τους από τον Οτάιλ Τουζάρ, τότε κανείς δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τίποτα πλέον για το μέλλον…