Πιστεύει στην Αγγλία ο Μάτα

Πεπεισμένος πως η εθνική Αγγλίας έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να παλέψει για την κατάκτησή του, εμφανίστηκε ο Χουάν Μάτα.



Πιστεύει στην Αγγλία ο Μάτα

Ικανή για μεγάλα πράγματα θεωρεί την εθνική Αγγλίας ο Χουάν Μάτα.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε τα «τρία λιοντάρια» ως μία πολύ ταλαντούχα ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

«Πιστεύω πως μπορούν να φτάσουν στα ημιτελικά, στον τελικό και να παλέψουν για τον τίτλο, επειδή έχουν 23 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουν σπουδαίους νεαρούς παίκτες και έχουν μία ταλαντούχα ομάδα για την Αγγλία, ώστε να προσπαθήσουν να διαγωνιστούν και να προσπαθήσουν να το κερδίσουν», επεσήμανε.

«Για παράδειγμα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είναι συμπαίκτης μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Η Βραζιλία, που πιθανότατα είναι το φαβορί και προφανώς η Αργεντινή, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Αγγλία. Πιστεύω πως πως όλες μπορούν να προσπαθήσουν για τη νίκη», ανέφερε στη συνέχεια.