Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της Mαν. Γιουνάιτεντ

Έφυγε από την ζωή ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Tampa Bay Buccaneers, Mάλκολμ Γκλέιζερ,  σε ηλικία 86 ετών.  



Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της Mαν. Γιουνάιτεντ

Το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης (28/5) στο σπίτι του στην Αμερική, πλήρης ημερών, τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά του.

Ο Γκλέιζερ βρισκόταν σε κακή κατάσταση υγείας από τον Απρίλιο του 2006, καθώς είχε υποστεί δυο εγκεφαλικά επεισόδια, τα οποία του προκάλεσαν διαταραχές στην ομιλία του και στην κινητικότητά του.

Ο Μάλκομ Γκλέιζερ δραστηριοποιήθηκε στον αθλητισμό, αφού ήταν ιδιοκτήτης τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της αμερικανικής ομάδας ράγκμπι, Tampa Bay Buccaneers.

Το 2005, η οικογένειά του αγόρασε τους «κόκκινους διαβόλους» και από εκείνη την στιγμή έως σήμερα είδε την ομάδα να κατακτά την Πρέμιερ Λιγκ πέντε φορές.

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας μας, Μάλκομ Γκλέιζερ απεβίωσε νωρίς το πρωί σε ηλικία 86» ήταν η ανακοίνωση της Tampa Bay στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Αμερικανός ισχυρός άντρας αφήνει πίσω του έξι παιδιά (εκ των οποίων τα δυο διοικούν την Γιουνάιτεντ) και την σύζυγό του Λίντα.

«Οι σκέψεις όλων μας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απόψε με την οικογένειά του» αναφέρει η επίσημη σελίδα της Γιουνάιτεντ στο διαδίκτυο.  

Τον Μάρτιο του 2010 είχε ανακηρυχθεί από το «Forbes» ως ένας από τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία 2.4 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ: coppa.gr