Τόρες: «Στη Λίβερπουλ ήμουν σαν βασιλιάς»

Τις μέρες δόξας που έζησε με τη φανέλα της Λίβερπουλ αναπόλησε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αναφέρθηκε και στο λόγο που αποφάσισε να αποδεχτεί – αν και ζούσε σαν βασιλιάς στο Μέρσεϊσάιντ- την πρόταση της Τσέλσι!  



Τόρες: «Στη Λίβερπουλ ήμουν σαν βασιλιάς»

Ο Ισπανός επιθετικός θυμήθηκε επίσης τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Στίβεν Τζέραρντ, την αντίδραση του αρχηγού των «κόκκινων» μόλις του ανακοίνωσε την απόφασή του να μετακομίσει στο Λονδίνο, ενώ επεσήμανε πως ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ.

«Στη Λίβερπουλ είχα τα πάντα, εκτός από τίτλους. Ένιωθα σαν βασιλιάς αλλά η ομάδα αποτύγχανε. Οι διοικούντες πούλησαν τον Μασεράνο στην Μπαρτσελόνα, μετά τον Τσάμπι Αλόνσο στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν επένδυσαν τα χρήματα για να καλύψουν τα κενά τους. Ήμουν 27 ετών και ήθελα να ζήσω την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ένιωθα ότι δεν θα γινόταν στους κόκκινους», τόνισε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε:

«Η Λίβερπουλ διένυε τότε μεταβατική περίοδο, η ομάδα πουλήθηκε και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται χρόνος για να γίνεις ξανά ανταγωνιστικός, εκτός και αν είσαι η Μάντσεστερ Σίτι ή η Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είχα χρόνο να περιμένω. Μια μέρα ο Στίβεν Τζέραρντ ήρθε και μου είπε: «Φερνάντο, τώρα πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου. Κάνε αυτό που πρέπει». Όταν όμως του είπα ότι θα αποδεχόμουν την πρόταση της Τσέλσι, τον... διέλυσα. Το ότι ανακοίνωσα στον Τζέραρντ ότι φεύγω από τη Λίβερπουλ ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. Ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου και αμφιβάλλω αν θα βρω κάποιον σαν εκείνον στο μέλλον. Ήμασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

ΠΗΓΗ: coppa.gr