Η Λούτον 8-0 την Χέις

Η Λούτον πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σημειώνοντας 8 γκολ απέναντι στην ανύμπορη να αντιδράσει Χέις Γίντινγκ.



Η Λούτον 8-0 την Χέις
Ο βετεράνος Κέβιν Γκάλεν άνοιξε τον χορό των γκολ στο 7ο λεπτό οδηγώντας τους "καπελάδες" στην έκτη συνεχόμενη νίκη τους. Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν στο 11' και 13' ο Γάλλος μέσος Κλοντ Νακπά, στο 23' ο Γκάλεν διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα, στο 26' ο Ιρλανδός Κιθ Κιν, στο 31' το Τομ Κράντοκ και στο 35' ο Τζέικ Χάουγουελς. Το τελικό 8-0 σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κράντοκ στο 56ο λεπτό.

Αν και είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα του Λούτον πετυχαίνει οκτώ γκολ σε ένα παιχνίδι, δεν παύει να είναι η μεγαλύτερη νίκη τους μετά από το 12-0 εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς πριν 74 χρόνια, που είναι και το ρεκόρ του συλλόγου.

Μετά τη δεύτερη νίκη της επί της Χέις Γίντινγκ σε τρεις εβδομάδες και το σερί των 6 νικών, η Λούτον παράμένει στην τρίτη θέση της Κόνφερανς ισοβαθμώντας με την Οξφόρδη στους 73 βαθμούς, πέντε μόνο πίσω από την πρωτοπόρο Στίβενεϊτζ, με την οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας στις 3 Απριλίου.