Τα τινάζει όλα στον αέρα ο Τουρέ

Έλλειψη σοβαρότητας διακρίνει τις τελευταίες δύο μέρες τον Γιάγια Τουρέ που φέρεται όντως να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του ότι... δεν του ευχήθηκαν όσοι θα ήθελε απ' την ομάδα στα γενέθλιά του! Άλλαξε στάση, αναίρεσε τα ίδια του τα λεγόμενα και θα μιλήσει μετά το Μουντιάλ ο Ιβοριανός μέσος.  



Τα τινάζει όλα στον αέρα ο Τουρέ

Η κατάσταση με τον Ιβοριανό μέσο της Σίτι έχει καταντήσει αστεία.

Και γι' αυτό, ευθύνεται περισσότερο ο ίδιος παρά το ατζέντης του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ο τελευταίος, δήλωσε το πρωί της Τρίτης πως η Μάντσεστερ Σίτι ξέχασε τα γενέθλια του πελάτη του και με αυτό τον τρόπο έδειξε ότι δεν νοιάζεται γι' αυτόν. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου χαφ, υποστήριξε πως ο Τουρέ θα δεχόταν να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, όπου ξέρει πως τον αγαπούν και τον στηρίζουν, ακόμα κι αν του έκαναν πρόταση με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει τώρα στο «Etihad».

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιάγια Τουρέ τοποθετήθηκε μέσω twitter και έστειλε μήνυμα στον κόσμο, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να πιστεύουν στα λόγια που δεν βγαίνουν από τα δικά του χείλη.

Αυτή η δήλωση, ουσιαστικά, ξεκαθάριζε το τοπίο και ηρεμούσε τα πνεύματα, ωστόσο... ξαφνικά εξαφανίστηκε!

Ο διεθνής άσος «κατέβασε» το συγκεκριμένο tweet, έκανε στροφή 180ο και έγραψε:«Τα λόγια του ατζέντη μου, με εκφράζουν. Θα μιλήσω μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Όλα γυρίζουν στο μυαλό του Γιάγια Τουρέ. Αλλά η συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ζήτημα κι αν όντως το γεγονός πως απλά δεν του ευχήθηκαν όσοι θα ήθελε από τη Σίτι στα γενέθλιά του στις 13 του μηνός, τον κάνουν να σκέφτεται την αποχώρηση, τότε πραγματικά πρόκειται περί αστείας κατάστασης...