Ανανέωσε ο Κοσιελνί

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ προχώρησε ο Λοράν Κοσιελνί, με τους Λονδρέζους να μην αποκαλύπτουν τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου, αλλά να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα φοράει για αρκετό καιρό ακόμη τα χρώματα του συλλόγου.



Ανανέωσε ο Κοσιελνί

Ο 28χρονος συνέχισε την πολύ καλή του συνεργασία με τον Μερτεσάκερ στο κέντρο της άμυνας τη φετινή σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να μη δεχθεί γκολ σε 15 από τις 31 αναμετρήσεις που αγωνίστηκε στην Premier League.

Από τη στιγμή που ήρθε από τη Λοριάν το καλοκαίρι του 2010, ο διεθνής Γάλλος έχει αγωνιστεί 163 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για την Άρσεναλ, πολύ παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο παίκτη των Λονδρέζων σε διάστημα τεσσάρων χρόνων.

Ο Κοσιελνί γίνεται ο όγδοος παίκτης της πρώτης ομάδας που ανανεώνει το συμβόλαιό του αυτή τη σεζόν μετά τους Σάντι Καθόρλα, Σερτζ Γκνάμπρι, Περ Μερτεσάκερ, Άαρον Ράμσει, Τόμας Ροσίτσκι, Βόιστσεχ Σέζνι και Γκεντιόν Ζελαλέμ.

«Ο Λοράν απέδειξε πως είναι ένας θαυμάσιος παίκτης από τη στιγμή που ήρθε σε εμάς το 2010 και έχει δείξει την ποιότητά του γι' άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να συνεχίσει στον σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμη», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ για τον συμπατριώτη του.

«Είμαι πολύ περήφανος που έφτασα σε συμφωνία με την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Έχω περάσει τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην Άρσεναλ ήδη και ανυπομονώ να βοηθήσω το σύλλογο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν», τόνισε από την πλευρά του ο Κοσιελνί.