Ετοιμάζει συζητήσεις με Μπάρι η Έβερτον

Τη λήξη της τρέχουσας σεζόν περιμένουν οι άνθρωποι της Έβερτον για να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Γκάρεθ Μπάρι, αναφορικά με το μέλλον του στα «ζαχαρωτά».



Ετοιμάζει συζητήσεις με Μπάρι η Έβερτον

Προσπάθεια για την παραμονή του Γκάρεθ Μπάρι στην ομάδα θα κάνει η Έβερτον.

Ο 33χρονος μέσος αγωνίζεται στους «ζαχαρωτά» με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ωστόσο θα επιστρέψει τυπικά, καθώς το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν αναμένεται να ανανεωθεί.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, επεσήμανε πως είναι σημαντική για τον σύλλογο η παραμονή του Μπάρι, ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί επάξια από κάποιον άλλο παίκτη.

«Θα μιλήσουμε μετά το παιχνίδι με τη Χαλ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία ξεκάθαρη απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική. Δεν έχει να κάνει με ένα καλό συμβόλαιο ή ένα καλό οικονομικό πακέτο. Έχει να κάνει με το επόμενο ποδοσφαιρικό του κεφάλαιο και που θα μπορεί να το απολαύσει», δήλωσε σε πρώτο βαθμό.

«Αγάπησε το διάστημα που πέρασε την Έβερτον, αλλά δεν ξέρεις που θα είναι το επόμενο βήμα του. Ίσως να θέλει να πάει στο εξωτερικό και να πειραματιστεί με μία διαφορετική κουλτούρα», υπογράμμισε και προσέθεσε:

«Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε στον σύλλογο, αλλά την ίδια στιγμή, αν δεν μείνει, είναι δουλειά μας να σιγουρευτούμε ότι η ομάδα μας μετά τη μεταγραφική περίοδο θα είναι το ίδιο δυνατή ή δυνατότερη από αυτή που έχουμε».