Όλα «ανοιχτά» για Φέρντιναντ

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο βετεράνος αμυντικός της ομάδας, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος ωστόσο είναι πρόθυμος να ακούσει κι άλλες προτάσεις σε περίπτωση που δεν τα βρει με τους «κόκκινους διαβόλους».



Όλα «ανοιχτά» για Φέρντιναντ

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Ρίο Φέρντιναντ να συνεχίσει να θέλει να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο έμπειρος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται, αφήνοντας την «πόρτα» ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του έρθει.

«Είναι έτοιμος, είμαι υγιείς και θέλω να συνεχίσω να παίζω. Έχω μιλήσει με πολλούς συμπαίκτες μου και όλοι μου λένε το ίδιο. Να συνεχίσω να παίζω για όσο μπορώ. Ο σύλλογος είναι σε μία θέση αυτή τη στιγμή που πραγματικά δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για τίποτα», δήλωσε αρχικά.

«Για εμένα το να λέω ότι θέλω αυτό ή εκείνο είναι ανούσιο, επειδή πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Απλά θέλω την καλύτερη λύση για τον σύλλογο. Όποια και αν είναι θα την σεβαστώ. Μετά από αυτό είμαι ανοιχτός σε προσφορές», συμπλήρωσε και προσέθεσε:

«Θα περιμένω όμως να δω τι θα γίνει στη Γιουνάιτεντ και μετά θα υπάρξει μία απόφαση για να πάρω».