Γκρεμίζεται το όνειρο του Τζόουνς...

Εξαιρετικά αμφίβολος εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο Φιλ Τζόουνς, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ζημιά στουςσυνδέσμους του ώμου του και καλείται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα!



Γκρεμίζεται το όνειρο του Τζόουνς...

Ο Άγγλος αμυντικός συγκρούστηκε στον αέρα με τον Μάινορ Φιγκερόα και προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος, στο 16ο λεπτό της νίκης (3-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Χαλ, το βράδυ της Τρίτης.

Αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο κι εκεί, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και έβγαλε ακτινογραφίες.

Προτού γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και η διάγνωση, επισκέφθηκε κι έναν εξειδικευμένο γιατρό προκειμένου να πάρει μια γνώμη παραπάνω. Η ανησυχία όσων τον εξέτασαν έδειχνε ότι δεν είναι κάτι απλό και τελικά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ζημιά στους συνδέσμους του ώμου του, πράγμα που τον αναγκάζει να μείνει εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα.

Πλέον, τίθεται εξαιρετικά αμφίβολος για το φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας να ανακοινώνεται σε τέσσερις μέρες από σήμερα (12/5).