Ο Λι προσαρμόζεται στην Αγγλία

Ο μέσος της Μπόλτον, Λι Τσανγκ-Γιονγκ παραδέχεται ότι έχει ακόμη πολλά να μάθει για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πιστεύει πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.



Ο Λι προσαρμόζεται στην Αγγλία

Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης συγκαταλέγεται στα μελλοντικά αστέρια μετά από κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παρθενική του σεζόν στην Μπόλτον. Ο Λι σε πρόσφατες δηλώσεις του δείχνει να έχει επίγνωση των δυσκολιών και κατανοεί ότι πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς για να αντέξει στην αρένα της Πρέμιερ Λιγκ.

«Βλέπω συνεχώς σε βίντεο τις ατομικές μου μονομαχίες με αντιπάλους στη διάρκεια του αγώνα, για να τους νικήσω την επόμενη φορά. Είμαι σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα και είναι απαραίτητο να είσαι γυμνασμένος. Αλλά απλά με το να είσαι γυμνασμένος δε σημαίνει ότι παίζεις και όμορφο ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο είναι να έχεις ποδοσφαιρική ευφυΐα, όπως έχουν όλοι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Η σωματική μου δύναμη και η αντοχή μου είναι σε καλά επίπεδα. Γενικά δεν αγχώνομαι γιατί μου αρέσει η πρόκληση. Η επιτυχία είναι ωραία. Η αποτυχία μπορεί να μοιάζει σε όλους αρνητική, αλλά εγώ τη βλέπω σαν εμπειρία», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο 21χρονος.