Πιστός στη Φούλαμ ο Μάγκατ

Δήλωση παραμονής στη Φούλαμ και αποφασιστικότητας για την ενίσχυση και την άμεση επιστροφής της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε ο τεχνικός των «cottagers», Φέλικ Μάγκατ.   



Πιστός στη Φούλαμ ο Μάγκατ

Οι Λονδρέζοι, υποβιβάστηκαν στην 37η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος μετά τη βαριά ήττα από τη Στόουκ με σκορ 4-1 στο «Μπριτάνια» και αποχαιρέτησε την Πρέμιερ έπειτα από 13 συναπτά έτη.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν τέτοια που να αρμόζει στην περίσταση και την ιστορία του συλλόγου και για τον λόγο αυτό, ο Μάγκατ θέλησε πρώτα απ' όλα να απολογηθεί.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνισή μας. Οφείλω να το κάνω γιατί σέβομαι το γεγονός πως μας στηρίξατε καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν και περάσατε πολλές δύσκολες στιγμές με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε. Η κακή μας εμφάνιση, έφερε την ήττα και τον υποβιβασμό και εκ μέρους όλων στην ομάδα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς» αναφέρει αρχικά η δήλωση του Γερμανού κόουτς, για να πάει στην... ουσία, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν, που θα βρει τη Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ:

«Ο κ. Καν με προσέλαβε τον Φεβρουάριο και υπογράψαμε συμβόλαιο 18 μηνών. Το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί η ομάδα υπήρχε και τότε και το γνωρίζαμε. Δεν ήρθα στη Φούλαμ για να μείνω μονάχα μέχρι το καλοκαίρι. Πέρα από την προσπάθεια παραμονής που κάναμε για την Πρέμιερ, βάλαμε στόχο να χτίσουμε μια ομάδα και να την κάνουμε απόλυτα ανταγωνιστική στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτός ο στόχος συνεχίζει να υφίσταται, όπως και η δική μου πίστη στην ομάδα».